Prijem vježbenika u Policijsku upravu karlovačku

  • Slika /PU_KA/PU_info/2023/Prijem vježbenika_1610.2023/3.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Svi su završili Program obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022/2023

Foto: PU karlovačka

Danas je u sjedištu Policijske uprave karlovačke u službu primljeno 14 vježbenika koji će biti raspoređeni na poslovima srednje stručne spreme u policijskim postajama. Svi su završili Program obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2022/2023.

Načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Car sa svojim suradnicima čestitao je mladim kolegicama i kolegama na uspješno završenom školovanju te im zaželio sve najbolje u budućem radu. Nakon što im je zaželio dobrodošlicu u „našu veliku obitelj“, uputio ih da poslove obavljaju savjesno i profesionalno te da čuvaju dignitet službe svojim radom i ponašanjem. Vjeruje da su sposobni, odgovorni i spremni za nove izazove te ih poziva da ozbiljno shvate policijski posao. Također je istaknuo važnost daljnjeg stjecanja znanja i kompetencija kako bi što bolje obavljali svoje zadaće i napredovali u svom radu.

Danas pristigli vježbenici su raspoređeni na poslove u Postaju granične policije Cetingrad, u Policijsku postaju Karlovac s ispostavom Vojnić, Policijsku postaju Slunj, Postaju prometne policije Karlovac i Policijsku postaju Ogulin gdje će u narednih šest mjeseci proći vježbenički staž. Tijekom navedenog razdoblja upoznati će se i s drugim specijaliziranim policijskim poslovima, nakon čega imaju obvezu polaganja državnog stručnog ispita.

Pisane vijesti