Prigodnim programom za prvašiće obilježit će se akcija "Poštujte naše znakove"

Slika PU_KA/PU_info/2013/Postujte_nase_znakove/Naslovnica.jpg

Foto: MUP

Kao i svake godine tako i ove, Postaja prometne policije Karlovac u sklopu provođenja akcije Poštujte naše znakove, usmjerene na zaštitu djece u prometu i sprečavanje ugrožavanja njihovih života u prvim danima samostalnog sudjelovanja u prometu, organizira prigodni program za učenike prvih razreda. Cilj ove akcije je povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu, a ponajprije zaštita školske djece povodom početka nove školske godine.
Sukladno tome, PPrP Karlovac će u srijedu, 18. rujna s početkom u 11 sati u Gradskom kazalištu Zorin dom u Karlovcu održati prigodni program kojem će između ostalog prisustvovati i učenici prvih razreda karlovačkih osnovnih škola, a ispred Gradskog kazališta posjetitelji će moći pogledati izloženu operativnu tehniku prometne policije, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane građane, posebice roditelje s djecom da nas posjete.
Ujedno za učenike Osnovne škole Vojnić također 18. rujna s početkom u 8 sati u njihovoj školi bit će održan prigodni program na temu akcije Poštujte naše znakove, dok će za dugoreške učenike prigodni program na ovu temu biti upriličen u srijedu, 11. rujna s početkom u 9 sati i to u kino dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Dugoj Resi.



Stranica