Prevozio u osobnom automobilu drogu koju je vagao i prepakirao u stanu u Podsusedu

  • Slika /PU_KA/PU_info/2022/Droga_PU_zagrebacka_karlovacka/foto 2.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Zagrebačka i karlovačka policija 30-godišnjaka predala pritvorskom nadzorniku zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“  

FOTO: PU zagrebačka

Sumnja se da je protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na zasad neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine marihuane i kokaina,  koju je potom skrivao, vagao i prepakirao u stanu na području Podsuseda, kao i da je istu tu drogu skrivao i prevozio u osobnom automobilu, a da bi ju u konačnici i preprodavao.
 
Policijski službenici svoju su sumnju potvrdili provedenom pretragom stana na području Podsuseda kojim se koristi 30-godišnjak, a u kojem je pronađeno ukupno 52,2 grama kokaina te ukupno 237,8 grama marihuane, kao i dvije digitalne vage s tragovima droge. Također, policijski službenici su provedenom pretragom pronašli i oduzeli više tisuća kuna te eura za koje se sumnja da su zarađene preprodajom droge. Policijski službenici su proveli i pretragu osobnog automobila  osumnjičenog 30-godišnjaka, a u kojem su pronašli još 53, 3 grama kokaina.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta nadležnom Općinskom kaznenom državnom odvjetništvu, dok je osumnjičeni predan pritvorskom nadzorniku.

Izvor: PU zagrebačka

 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon