Prepoznajete li osobe s fotografija?

  • Slika /PU_KA/PU_info/2019/Prepoznajete_li_osobe_s_fotografija/1.jpg
  • Slika
  • Slika

Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192

Foto: PU karlovačka

U Ulici B. Frankopana u Ogulinu 14. veljače 2019. godine između 18.55 i 19.05 sati te u još tri navrata tijekom veljače 2019. godine tri nepoznate ženske osobe su iz trgovine otuđile razne kozmetičke proizvode.

OPIS OSOBA:

Jedna ženska osoba tamnije kose, odjevena je u zimsku crnu jaknu s kapuljačom, svjetliju majicu, donji dio trenirke crne boje s bijelim prugama na nogavici, u ruci je nosila paket pelena, a ispred sebe crnu torbu. 

Druga ženska osoba svijetle kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, sive tajice i u ruci je nosila paket pelena.

Treća ženska osoba tamne kose zavezane u rep, odjevena je u crnu majicu, zimsku crnu jaknu, traperice, u ruci je nosila paket pelena.

 
Pozivamo građane da, ukoliko imaju korisne informacije o osobama s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192. Također građani informacije mogu dostaviti i putem e-mail adrese karlovacka@policija.hr  .
 

Priopćenja | Istraživanja i analize | Kaznena djela i zakon