Poziv na intervju za slobodna slobodna radna mjesta objavljena na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova 27.01.2015.

Slika PU_KA/PU_info/2012/Interni_oglas/Naslovnica.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi karlovačkoj, izvješćuje da će se razgovori sa kandidatima za slobodna radna mjesta objavljena dana 27. siječnja 2015. godine na web stranici Ministarstva , održati 17. ožujka 2015. godine (utorak) u Policijskoj upravi karlovačkoj, Trg hrvatskih redarstvenika 6, mala dvorana, I kat. O točnom vremenu obavljanja razgovora, kandidati koji odgovaraju uvjetima biti će obaviješteni putem telefona koje su naznačili u svojim prijavama.  

Foto: PU karlovačka

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj policijskih službenika/ca u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi karlovačkoj, izvješćuje da će se razgovori sa kandidatima za slobodna radna mjesta objavljena dana 27. siječnja 2015. godine na web stranici Ministarstva , održati 17. ožujka 2015. godine (utorak) u Policijskoj upravi karlovačkoj, Trg hrvatskih redarstvenika 6, mala dvorana, I kat. 

O točnom vremenu obavljanja razgovora, kandidati koji odgovaraju uvjetima biti će obaviješteni putem telefona koje su naznačili u svojim prijavama.
 



Stranica