Posjetite nas na Danu otvorenih vrata i odlučite se za zanimanje policajac

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/1440-1024-postani-policajac-web.jpg

Posjetite nas i saznajte više o radu policije, osposobljavanju i obrazovanju te mogućnostima zapošljavanja

Foto: ilustracija

Sa ciljem privlačenja što većeg broja zainteresiranih kandidata za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2022./2023. Policijska akademija i Policijska škola „Josip Jović“ pokrenuli su niz promotivnih aktivnosti.
 
U sklopu tog programa Policijska uprava karlovačka će u srijedu 15. lipnja 2022. u vremenu od 9.30 do 10.30 sati na Trgu Petra Stipetića 1, u Ogulinu održati Dan otvorenih vrata, kojom prilikom će se u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka 2022./2023. godinu promovirati rad Policijske škole „Josip Jović“.
 
U vrijeme provođenja aktivnosti osim demonstracije tehnike borilačkih vještina, prikaza sigurnog rukovanja vatrenim oružjem bit će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, a gdje će se zainteresirani moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije te razgovarati s policijskim službenicima o temama za koje pokažu interes.
 
Pozivamo sve one koji su završili srednju školu u trogodišnjem ili četverogodišnjem trajanju, hrvatski su državljani, mlađi su od 28 godina i imaju želju postati policajac/policajka, da 15. lipnja 2022. dođu na Dan otvorenih vrata gdje će dobiti sve potrebne informacije.
 
Ujedno, pozivamo i sve ostale građane koji se žele upoznati s radom policije, da nam se pridruže na Danu otvorenih vrata u Ogulinu. 
 
Natječaj za prijem otvoren je do 15. kolovoza 2022. godine, a više informacija možete pogledati OVDJE
 

Pisane vijesti