Posjetite nas 19. rujna u Radićevoj ulici u Karlovcu gdje ćemo sudjelovati u obilježavanju Europskog tjedna mobilnosti

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/policijski_biciklist.jpg
Foto: ilustracija

Policijski službenici PPRP Karlovac u četvrtak 19. rujna 2019. godine sudjelovat će u obilježavanju i aktivnostima koje povodom Europskog tjedna mobilnosti organizira Grad Karlovac.
 
Naime, policijski službenici će u vremenu od 10 do 11 sati kod spomenika Žabi u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu izložiti opremu i tehniku prometne policije te će se zainteresirani građani i djeca moći upoznati s njihovim radom i razgovarati s policijskim službenicima o temama koje se odnose na poslove prometne policije.
 
Europski tjedan mobilnosti održava se svake godine u razdoblju od 16. do 22. rujna s ciljem preispitivanja alternativa održivog prijevoza u gradovima, a tema ovogodišnjeg tjedna mobilnosti je Walk with us/Hodaj s nama s ciljem preispitivanja alternativa održivog prijevoza u gradovima. Ove godine naglasak je na sigurnom hodanju i vožnji biciklom kao i na koristima koje ti oblici kretanja imaju na naše zdravlje, okoliš i stanje na bankovnom računu.
 
Također kako bi se probudila svijest građana o važnosti korištenja alternativnih prijevoznih sredstava policijski službenik sa službenim biciklom priključit će se provođenju aktivnosti koju u sklopu Europskog tjedna mobilnosti provodi i Razvojna agencija Karlovačke županije. Naime, oni organiziraju vožnju biciklima, a krenut će 20. rujna 2019. godine u 9 sati ispred Aqatike i voziti do Ulice Stjepana Radića u Karlovcu.
 
Pozivamo građane da nas posjete u četvrtak 19. rujna 2019. u Ulici Stjepana Radića u Karlovcu gdje mogu pogledati izloženu opremu i tehniku prometne policije.
 
 

Najave | Promet i vozila