Policija traži pomoć građana

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

U utorak, 21. siječnja oko 17 sati u Karlovcu, u Ulici Vladka Mačeka kod kućnog broja četiri (kod kružnog toka) dogodila se prometna nesreća u kojoj je na obilježenom pješačkom prijelazu došlo do naleta osobnog automobila nepoznate marke i registracijskih oznaka na pješakinju koja je tom prilikom ozlijeđena. U cilju rasvjetljavanja ove prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, kao i nepoznatog vozača koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 047/664 122 ili 192 ili pak da pristupe osobno u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica Vladka Mačeka 13, Karlovac.

Foto: PU karlovačka

U utorak, 21. siječnja oko 17 sati u Karlovcu, u Ulici Vladka Mačeka kod kućnog broja četiri (kod kružnog toka) dogodila se prometna nesreća u kojoj je na obilježenom pješačkom prijelazu došlo do naleta osobnog automobila nepoznate marke i registracijskih oznaka na pješakinju koja je tom prilikom ozlijeđena.
U cilju rasvjetljavanja ove prometne nesreće pozivamo sve građane svjedoke – očevice, koji su se u trenutku nesreće nalazili na mjestu događaja, kao i nepoznatog vozača koji je sudjelovao u prometnoj nesreći, da se jave u Postaju prometne policije Karlovac na broj telefona 047/664 122 ili 192 ili pak da pristupe osobno u prostorije Postaje prometne policije Karlovac, Ulica Vladka Mačeka 13, Karlovac.
 



Stranica