Poduzimanje pojačanih aktivnosti prometne policije

Slika PU_KA/MUP_slike/kartonski_policajci01.jpg

Policija je u proteklom tjednu na području Policijske uprave karlovačke provodila pojača nadzor svih sudionika u prometu s ciljem smanjenja broja prometnih nesreća i njihovih posljedica te povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama.  U istom razdoblju na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je ukupno 26 prometnih nesreća od kojih je 19 s materijalnom štetom i sedam s ozlijeđenim osobama (sedam osoba je lakše ozlijeđeno).  Policijski službenici su utvrdili ukupno 302 prometna prekršaja od kojih izdvajamo nepropisna brzina 117 prekršaja, nekorištenje sigurnosnog pojasa 37 prekršaja, a devet vozača je isključeno iz prometa zbog nedozvoljene koncentracije alkohola u krvi. Najveća izmjerena koncentracija alkohola od 1,85 promila utvrđena je 30. lipnja kod 71-godišnjeg vozača na području grada Ozlja (Jaškovo). U narednom periodu policijski službenici će pojačano nadzirati sudionike u prometu s ciljem podizanja razine sigurnosti te sankcioniranja svih vozača koji bezobzirno krše prometne propise.  

Foto: ilustracija

Policija je u proteklom tjednu na području Policijske uprave karlovačke provodila pojača nadzor svih sudionika u prometu s ciljem smanjenja broja prometnih nesreća i njihovih posljedica te povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama. 

U istom razdoblju na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je ukupno 26 prometnih nesreća od kojih je 19 s materijalnom štetom i sedam s ozlijeđenim osobama (sedam osoba je lakše ozlijeđeno). 

Policijski službenici su utvrdili ukupno 302 prometna prekršaja od kojih izdvajamo nepropisna brzina 117 prekršaja, nekorištenje sigurnosnog pojasa 37 prekršaja, a devet vozača je isključeno iz prometa zbog nedozvoljene koncentracije alkohola u krvi.

Najveća izmjerena koncentracija alkohola od 1,85 promila  utvrđena je 30. lipnja kod 71-godišnjeg vozača na području grada Ozlja (Jaškovo).

U narednom periodu policijski službenici će pojačano nadzirati sudionike u prometu s ciljem podizanja razine sigurnosti te sankcioniranja svih vozača koji bezobzirno krše prometne propise.
 



Stranica