Osumnjičeni za iznudu

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija02.jpg

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca (62, 48) zbog sumnje da su od 2013. do 2017. godine u dva odvojena slučaja na štetu 60-godišnjaka počinili kazneno djelo iznude. Njih se sumnjiči da su uporabom ozbiljne sile i prijetnje oštećenog prisilili da im isplati nepostojeći dug u iznosu od više desetaka tisuća kuna. Ujedno, 24-godišnjaka se sumnjiči da je u veljači 2017. godine u ostvarenju kaznenog djela iznude pomagao spomenutom 48-godišnjaku. Osumnjičene osobe po dovršenom kriminalističkom istraživanju predane su pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu dovedene na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.  

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave karlovačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca (62, 48) zbog sumnje da su od 2013. do 2017. godine u dva odvojena slučaja na štetu 60-godišnjaka počinili kazneno djelo iznude.

Njih se sumnjiči da su uporabom ozbiljne sile i prijetnje oštećenog prisilili da im isplati nepostojeći dug u iznosu od više desetaka tisuća kuna. Ujedno, 24-godišnjaka se sumnjiči da je u veljači 2017. godine u ostvarenju kaznenog djela iznude pomagao spomenutom 48-godišnjaku.

Osumnjičene osobe po dovršenom kriminalističkom istraživanju predane su pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu dovedene na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.
 



Stranica