Osumnjičen za oštećenje tuđe stvari

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac01.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo oštećenje tuđe stvari. Naime, 28-godišnjaka kojeg su policijski službenici 12. veljače zatekli na mjestu događaja, sumnjiči se da je sa još dvije nepoznate osobe na području bivše vojarne u gradskoj četvrti Luščić u Karlovcu, iskopao kanal u namjeri otuđenja podzemnih električnih kablova. Tom prilikom oštećen je podzemni električni kabl koji je bio pod naponom što je izazvalo prekid opskrbe električnom energijom u tom dijelu grada. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo oštećenje tuđe stvari.
Naime, 28-godišnjaka kojeg su policijski službenici 12. veljače zatekli na mjestu događaja, sumnjiči se da je sa još dvije nepoznate osobe na području bivše vojarne u gradskoj četvrti Luščić u Karlovcu, iskopao kanal u namjeri otuđenja podzemnih električnih kablova. Tom prilikom oštećen je podzemni električni kabl koji je bio pod naponom što je izazvalo prekid opskrbe električnom energijom u tom dijelu grada. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.



Stranica