Osumnjičen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Slika PU_KA/MUP_slike/droga01.jpg

Temeljem operativnih saznanja o sumnji u činjenje kaznenog djela iz domene kriminaliteta droga policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom. Naime, mladića je policija 1. lipnja u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu zatekla s biljnom tvari nalik na marihuanu, a daljnjim kriminalističkim istraživanjem kod njega je pronađeno i oduzeto još takve biljne tvari. Sveukupno je mladić posjedovao 600,9 gram biljne tvari nalik na marihuanu, a koja je bila namijenjena daljnjoj preprodaji. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan je pritvorskom nadzorniku te uz kaznenu prijavu doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.  

Foto: ilustracija

Temeljem operativnih saznanja o sumnji u činjenje kaznenog djela iz domene kriminaliteta droga policijski službenici Policijske uprave karlovačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom.

Naime, mladića je policija 1. lipnja u gradskoj četvrti Grabrik u Karlovcu zatekla s biljnom tvari nalik na marihuanu, a daljnjim kriminalističkim istraživanjem kod njega je pronađeno i oduzeto još takve biljne tvari. Sveukupno je mladić posjedovao 600,9 gram biljne tvari nalik na marihuanu, a koja je bila namijenjena daljnjoj preprodaji.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan je pritvorskom nadzorniku te uz kaznenu prijavu doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.
 



Stranica