Osumnjičen za dva razbojništva u Karlovcu

Slika PU_KA/MUP_slike/uhicenik05.jpg

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac dovršili su kriminalistička istraživanja vezana za dva kaznena djela razbojništva. Provedenim kriminalističkim istraživanjem 19-godišnjeg hrvatskog državljanina sumnjiči se da je uz prijetnju vatrenim oružjem 21. kolovoza od 50-godišnje zaposlenice kioska u gradskoj četvrti Luščić u Karlovcu otuđio novac i cigarete, a 25. kolovoza u gradskoj četvrti Zvijezda od 35-godišnje zaposlenice kladionice novac. Materijalna šteta veća je od 1500 kuna.  Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.  

Foto: ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Karlovac dovršili su kriminalistička istraživanja vezana za dva kaznena djela razbojništva.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem 19-godišnjeg hrvatskog državljanina sumnjiči se da je uz prijetnju vatrenim oružjem 21. kolovoza od 50-godišnje zaposlenice kioska u gradskoj četvrti Luščić u Karlovcu otuđio novac i cigarete, a 25. kolovoza u gradskoj četvrti Zvijezda od 35-godišnje zaposlenice kladionice novac. Materijalna šteta veća je od 1500 kuna. 

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te doveden na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.



Stranica