Održano predavanje „Prevencija zlouporabe droga i što se zapravo krije iza problema ovisnosti o drogama“

  • Slika /PU_KA/PU_info/2022/Predavanje_droga_GKIGK/1.jpg
  • Slika
  • Slika

Intencija je upozoriti javnost na rastući problem zlouporabe droga u društvu te kroz prevenciju raditi na suzbijanju problema zlouporabe droga i razvijati društvo bez droga

Foto: PU karlovačka

Jučer, 27. lipnja u Gradskoj knjižnici “Ivan Goran Kovačić” Karlovac održano je predavanje Prevencija zlouporabe droga i što se zapravo krije iza problema ovisnosti o drogama. Predavači su bili predstavnici Policijske uprave karlovačke i Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije, a predavanjem je obuhvaćeno upoznavanje sa zakonskom regulativom vezanom za zlouporabu droga, vrstama ovisnosti, izgledu, vrstama droga i štetnim posljedicama i prevenciji ovisnosti.
 .
Radi se o predavanju koje je povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga organizirao Upravni odjel za hrvatske branitelje i zdravstvo i Županijsko povjerenstvo za suzbijanje zlouporabe opojnih droga Karlovačke županije.
 
Intencija je upozoriti javnost na rastući problem zlouporabe droga u društvu te kroz prevenciju raditi na suzbijanju problema zlouporabe droga i razvijati društvo bez droga.

Predavanju su nazočile saborska zastupnica Maja Grba Bujević i zamjenica županice Vesna Hajsan Dolinar.

Pisane vijesti | Društvo i zajednica