Obilježena 30. obljetnica pogibije Željka Brozovića

  • Slika /PU_KA/PU_info/2019/Obljetnica_pogibije_Zeljka_Brozovica_Trzic_Tounjski/1.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Više izaslanstava je pred spomen obilježjem u Tržiću Tounjskom položilo cvijeće i zapalilo svijeće  

Foto: PU karlovačka

Jučer 22. kolovoza obilježena je 30. obljetnica pogibije Željka Brozovića. U znak sjećanja na prvog poginulog pripadnika Specijalne jedinice policije Grom Željka Brozovića više izaslanstava je pred spomen obilježjem u Tržiću Tounjskom položilo cvijeće i zapalilo svijeće.  
 
Podsjetimo, Željko je kao pripadnik Specijalne jedinice policije Grom Policijske uprave karlovačke smrtno stradao prilikom pokušaja deblokade grada Slunja u Tržiću Tounjskom 22. kolovoza 1991. godine.
 
U znak sjećanja na poginulog kolegu održan je maraton u kojem su sudjelovali aktivni i umirovljeni pripadnici Policijske uprave karlovačke, Interventne jedinice policije, a priključili su im se i aktivni službenici Uprave za posebne poslove sigurnosti MUP-a RH.
 
U obilježavanju obljetnice uz obitelj poginulog Željka Brozovića sudjelovali su načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Bratić i načelnik Policijske postaje Ogulin Goran Vukelja sa suradnicima, zamjenik gradonačelnika Grada Ogulina Daniel Vukelja, predstavnici Udruge SJP Grom te udruga proisteklih iz Domovinskog rata.
 
 

Pisane vijesti