Obavijest kandidatima za premještaj na slobodna radna mjesta

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Uprava_uspravna.jpg

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj (u daljnjem tekstu Povjerenstvo) u Policijskoj upravi karlovačkoj provodi postupak odabira kandidata za premještaj, nakon što je 4. listopada 2013. godine popis slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi karlovačkoj objavljen na portalu Ministarstva unutarnjih poslova. Nakon utvrđivanja liste kandidata, kandidati za premještaj u Interventnu jedinicu policije upućuju se na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti koje će se održati u prostorijama Interventne jedinice policije u Malom Erjavcu, 25. studenoga 2013. godine u 8 sati. Na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebno je ponijeti sportsku opremu. Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na testiranju tjelesnih i motoričkih sposobnosti, odnosno ostvarili najmanje pet bodova, održati će se 27. studenoga 2013. godine, a o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni putem telefona. Razgovor s kandidatima za premještaj na ostala slobodna radna mjesta u drugim ustrojstvenim jedinicama Policijske uprave karlovačke, a koje nije bilo potrebno uputiti na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti, održat će se prema utvrđenom rasporedu od 26. do 27. studenoga 2013. godine u maloj dvorani PU karlovačke, Trg hrvatskih redarstvenika 6, a o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni putem telefona. Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovom dotadašnjem radu. Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje pet bodova. Kandidati koji ne pristupe testiranju i razgovoru (intervjuu) ne smatraju se kandidatima za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika.

Foto: PU karlovačka

Povjerenstvo za odabir kandidata za premještaj (u daljnjem tekstu Povjerenstvo) u Policijskoj upravi karlovačkoj provodi postupak odabira kandidata za premještaj, nakon što je 4. listopada 2013. godine popis slobodnih radnih mjesta policijskih službenika u Policijskoj upravi karlovačkoj objavljen na portalu Ministarstva unutarnjih poslova. 

Nakon utvrđivanja liste kandidata, kandidati za premještaj u Interventnu jedinicu policije upućuju se na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti koje će se održati u prostorijama Interventne jedinice policije u Malom Erjavcu25. studenoga 2013. godine u 8 sati
Na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti potrebno je ponijeti sportsku opremu. 
Razgovor (intervju) s kandidatima koji su zadovoljili na testiranju tjelesnih i motoričkih sposobnosti, odnosno ostvarili najmanje pet bodova, održati će se 27. studenoga 2013. godine, a o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni putem telefona.

Razgovor s kandidatima za premještaj na ostala slobodna radna mjesta u drugim ustrojstvenim jedinicama Policijske uprave karlovačke, a koje nije bilo potrebno uputiti na testiranje tjelesnih i motoričkih sposobnosti, održat će se prema utvrđenom rasporedu od 26. do 27. studenoga 2013. godine u maloj dvorani PU karlovačke, Trg hrvatskih redarstvenika 6, a o terminu razgovora (intervjua) kandidati će biti obaviješteni putem telefona. 

Povjerenstvo će u razgovoru s kandidatima utvrditi interese, profesionalne ciljeve, motivaciju, stečeno radno iskustvo u struci te rezultate ostvarene u njihovom dotadašnjem radu. Smatrat će se da je kandidat zadovoljio na razgovoru (intervjuu) ako je dobio najmanje pet bodova.

Kandidati koji ne pristupe testiranju i razgovoru (intervjuu) ne smatraju se kandidatima za popunu slobodnih radnih mjesta policijskih službenika.



Stranica