Obavijest građanima o načinu rada graničnih prijelaza Pribanjci i Obrež

Slika PU_KA/MUP_slike/granicna_policija.jpg

Obavještavamo građane da će se temeljem dogovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o uvođenju zajedničkih službenih mjesta za obavljanje granične kontrole, provođenje zajedničke granične kontrole na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Pribanjci – Vinica, od 30. travnja od 7,00 sati obavljati na teritoriju Republike Slovenije. Ujedno, zbog sanacije oštećenog mosta preko potoka Kamenice, od 4. svibnja privremeno se zatvara Stalni granični prijelaz za pogranični promet Obrež - Božakovo. O ponovnom otvaranju javnost će biti pravovremeno obaviještena.  

Foto: ilustracija

Obavještavamo građane da će se temeljem dogovora između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Slovenije o uvođenju zajedničkih službenih mjesta za obavljanje granične kontrole, provođenje zajedničke granične kontrole na Stalnom graničnom prijelazu za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Pribanjci – Vinica, od 30. travnja od 7,00 sati obavljati na teritoriju Republike Slovenije.

Ujedno, zbog sanacije oštećenog mosta preko potoka Kamenice, od 4. svibnja privremeno se zatvara Stalni granični prijelaz za pogranični promet Obrež - Božakovo. O ponovnom otvaranju javnost će biti pravovremeno obaviještena.
 



Stranica