Obavijest građanima - javno okupljanje u Dugoj Resi 12. listopada 2019.

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/vozilo_5.jpg

Temeljem odredbi čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima policijski službenici će ovo javno okupljanje snimati i fotografirati

Foto: ilustracija

U subotu 12. listopada na području grada Duge Rese bit će organizirana proslava 90. godišnjice Nogometnog kluba Duga Resa 1929, a središnja manifestacija će se održati na gradskom nogometnom igralištu u Dugoj Resi, Ulica dr. Ivana Banjavčića 7, gdje će se s početkom u 20 sati održati koncert Marka Perkovića Thompsona.

Temeljem odredbi čl. 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima policijski službenici će ovo javno okupljanje snimati i fotografirati .

Vezano za održavanje navedenog javnog okupljanja u Ulici dr. Ivana Banjavčića i Viničkoj ulici bit će uspostavljena privremena regulacija prometa, radi čega se posjetitelji i vozači pozivaju na poštivanje postavljenih oznaka prometne signalizacije kao i na pridržavanje uputa policijskih službenika i redara.

Od strane organizatora zbog uređenja prometa i parkiranja u Dugoj Resi omogućeno je parkiranje na više parkirališta koja će biti označena.

Pozivamo sve posjetitelje na pridržavanje odredbi Zakona o javnom okupljanju i Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Ujedno, sve sudionike u prometu, i vozače i pješake pozivamo na poštivanje prometnih propisa i oprez prilikom sudjelovanja u prometu.

Najave