Najuspješnija sportska muška momčad u gradu Karlovcu i karlovačkoj županiji na prijemu kod načelnika Darka Cara

  • Slika /PU_KA/PU_info/2023/Streljacki_klub_policajac_kod_nacelnika_PU/1.JPG
  • Slika

SK Policajac niže uspjehe na lokalnoj, nacionalnoj i svjetskoj razini. Kroz ovakve primjere policajaca - sportaša želimo poručiti mladim sportašima da ukoliko se uključe u tim MUP-a, njihovo aktivno bavljenje sportom zbog službe neće prestati

Foto: PU karlovačka

Već dugi niz godina Streljački klub Policajac niže uspjehe na lokalnoj, nacionalnoj i svjetskoj razini, a iza sebe, ekipa u kojoj su i policijski službenici Vlado Cindrić, Matija Cindrić i Romano Milovac, ima veliki broj priznanja i postignutih uspjeha, dok je predsjednik kluba umirovljeni policijski službenik Dražen Perković. Godinama su u vrhu karlovačkog i županijskog sporta.
 
Njihov uspjeh i ostvareni rezultati prepoznati su i tijekom ovogodišnjeg izbora najboljih u karlovačkom sportu za 2022. godinu te su proglašeni najboljom muškom ekipom. Rezultat je to glasovanja u 60. izboru Karlovačke sportske zajednice, a svečanost proglašenja najuspješnijih održana je u siječnju ove godine u Gradskom kazalištu Zorin Dom u Karlovcu. Također, u veljači ove godine proglašeni su i najboljom muškom ekipom u županijskom sportu u 2022. godini.
 
Tim povodom danas, 14. ožujka predstavnike Streljačkog kluba Policajac primio je načelnik Policijske uprave karlovačke Darko Car koji im je čestitao na ostvarenim rezultatima i uspjehu te iskazao zadovoljstvo da su policijski službenici Policijske uprave karlovačke aktivni članovi ovog sportskog kluba koji između ostalog promoviraju hrvatsku policiju u zemlji i inozemstvu.
 
Vlado Cindrić, policijski službenik Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke istaknuo je kako je ponosan što kao tim, ali i pojedinačno, nastupaju za reprezentaciju Hrvatske, kao i za reprezentaciju MUP-a na Svjetskim vatrogasnim i policijskim igrama te predstavljaju našu zemlju, a posebno su im draga svjetska i europska prvenstva. Zahvalio je na pomoći i potpori koju im tom prilikom pruža Policijska uprava karlovačka. Istaknuo je i kako je ovaj streljački klub u posljednje 22 godine ostvario 34 naslova prvaka Hrvatske, a uz to i brojna pojedinačna ostvarenja kao i osvajanja Kupova. Samo osobno imam 35 naslova državnog prvaka Hrvatske i aktualni sam prvak na Svjetskim vatrogasnim i policijskim igrama - istaknuo je Vlado. Samo u protekloj godini klub je u sedam pištoljskih disciplina osvojio tri naslova državnog prvaka, jedno drugo i jedno treće mjesto.

Ponosni smo da u našim redovima imamo istaknute sportaše koji nižu sjajne rezultate, a vjerujemo da će nam se pridružiti i nove generacije mladih sportaša.
 
Upravo kroz ovakve  primjere policajaca - sportaša želimo poručiti mladim sportašima da ukoliko se uključe u tim Ministarstva unutarnjih poslova, njihovo aktivno bavljenje sportom zbog službe neće prestati, već dapače, imat će podršku i razumijevanje Ministarstva unutarnjih poslova za nastavak bavljenja sportom, a koje daje punu podršku razvoju sporta, unapređenju, kvaliteti i uvjetima za sportske treninge.

Stoga pozivamo mlade koji se bave sportom, a zainteresirani su za policijsko zvanje i žele raditi iznimno dinamičan, human i zanimljiv posao, da se jave na natječaje koji će ove godine biti otvoreni za prijam u policiju i postanu dio našeg tima.

Zainteresirani informacije o prijemu mogu pratiti na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik", ali i na društvenim mrežama:
 
Više informacija nalazi se na poveznici: Postani policajac/policajka.

 

Pisane vijesti