Na D6 u mjestu Griče dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/bljeskalica.jpg

U prometnoj nesreći je sudjelovao je teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka i osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka

Foto: ilustracija

Jutros nešto prije 5.30 sati, zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na državnoj cesti D6 u mjestu Griče, općina Ribnik. U prometnoj nesreći sudjelovao je teretni automobil zagrebačkih registarskih oznaka i osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka, a jedna osoba iz osobnog automobila je smrtno stradala. Promet tim dijelom državne ceste je u prekidu. Na mjestu događaja u tijeku je očevid koji provode policijski službenici u suradnji sa zamjenicom općinske državne odvjetnice, a okolnosti nastanka prometne nesreće utvrdit će se po dovršetku očevida.  

Nadopuna:
Dio državne ceste D6 koji je bio zatvoren zbog prometne nesreće od 12 sati je otvoren za promet.   

Nadopuna informacije 11.09.2020.:
Provedenim očevidom na mjestu prometne nesreće koja se dogodila jučer 10. rujna u 5.23 sati na državnoj cesti D6 u mjestu Griče, općina Ribnik, a koji su proveli policijski službenici u suradnji sa zamjenicom općinske državne odvjetnice, utvrđeno je da je osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka upravljala 37-godišnjakinja koja se vozilom nije kretala sredinom obilježene prometne trake već je u jednom trenutku dijelom vozila prešla na suprotni kolnički trak i udarila u teretni automobil s pridodanim priključnim vozilom zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 44-godišnjak. U prometnoj nesreći na mjestu događaja smrtno je stradala 37-godišnja vozačica. S ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastanka ove prometne nesreće kriminalističko istraživanje se nastavlja, a Općinskom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće.

Pisane vijesti | Promet i vozila