Krađe

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 28 godina da mu je u razdoblju od 11. do 12. rujna nepoznati počinitelj iz zaključane prostorije u Karlovcu, u Kurelčevoj ulici, otuđio veću količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 32 godine da joj je tijekom ranih jutarnjih sati nepoznati počinitelj iz ugostiteljskog objekta u Karlovcu, u Marmontovoj aleji, otuđio više punih bačava piva i jednu praznu bačvu. Materijalna šteta je oko 4 500 kuna.  

Foto: PU karlovačka

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 28 godina da mu je u razdoblju od 11. do 12. rujna nepoznati počinitelj iz zaključane prostorije u Karlovcu, u Kurelčevoj ulici, otuđio veću količinu alkoholnog i bezalkoholnog pića. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 32 godine da joj je tijekom ranih jutarnjih sati nepoznati počinitelj iz ugostiteljskog objekta u Karlovcu, u Marmontovoj aleji, otuđio više punih bačava piva i jednu praznu bačvu. Materijalna šteta je oko 4 500 kuna.



Stranica