Krađe

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac 49-godišnjak iz Karlovca prijavio da je njegovom sinu 18. svibnja ispred Glazbene škole u Karlovcu otuđen bicikl. Materijalna šteta je više tisuća kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 77-godišnje Karlovčanke da joj je tijekom poslijepodneva nepoznati počinitelj u Karlovcu, gradska četvrt Centar, prišao s leđa i otrgnuo joj s vrata dva zlatna lančića s privjescima. Materijalna šteta je veća od tisuću kuna.  

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac 49-godišnjak iz Karlovca prijavio da je njegovom sinu 18. svibnja ispred Glazbene škole u Karlovcu otuđen bicikl. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 77-godišnje Karlovčanke da joj je tijekom poslijepodneva nepoznati počinitelj u Karlovcu, gradska četvrt Centar, prišao s leđa i otrgnuo joj s vrata dva zlatna lančića s privjescima. Materijalna šteta je veća od tisuću kuna.



Stranica