Krađe

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 42-godišnjakinje iz Karlovca da je oko 12 sati u Karlovcu, u trgovačkom centru u gradskoj četvrti Banija, 49-godišnjak iz Zagreba otuđio odjevne predmete nakon čega ga je na izlazu iz trgovine zadržao djelatnik zaštitarskog poduzeća. Protiv Zagrepčanina slijedi kaznena prijava. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 89-godišnjaka iz Karlovca da su mu 6. travnja u stan u Karlovcu, u gradskoj četvrti Rakovac, došle dvije nepoznate ženske osobe radi prezentacije masažera, a jučer je primijetio da mu iz stana nedostaje novac. Slijedi kriminalističko istraživanje.  

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 42-godišnjakinje iz Karlovca da je oko 12 sati u Karlovcu, u trgovačkom centru u gradskoj četvrti Banija, 49-godišnjak iz Zagreba otuđio odjevne predmete nakon čega ga je na izlazu iz trgovine zadržao djelatnik zaštitarskog poduzeća. Protiv Zagrepčanina slijedi kaznena prijava.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 89-godišnjaka iz Karlovca da su mu 6. travnja u stan u Karlovcu, u gradskoj četvrti Rakovac, došle dvije nepoznate ženske osobe radi prezentacije masažera, a jučer je primijetio da mu iz stana nedostaje novac. Slijedi kriminalističko istraživanje.
 



Stranica