Krađe

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa 67-godišnjak iz Ogulina prijavio da je tijekom noći s 5. na 6. travnja u krugu njegovog poduzeća u Netretiću, Jarče Polje, nepoznati počinitelj iz tri teretna vozila otuđio oko 500 litara dizel goriva. Materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 67-godišnjeg Karlovčana da mu je 5. travnja nepoznati počinitelj ispred vrtića u Smičiklasovoj ulici u Karlovcu otuđio psa pasmine maltezer, starog 18 mjeseci. Materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna.  

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa 67-godišnjak iz Ogulina prijavio da je tijekom noći s 5. na 6. travnja u krugu njegovog poduzeća u Netretiću, Jarče Polje, nepoznati počinitelj iz tri teretna vozila otuđio oko 500 litara dizel goriva. Materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 67-godišnjeg Karlovčana da mu je 5. travnja nepoznati počinitelj ispred vrtića u Smičiklasovoj ulici u Karlovcu otuđio psa pasmine maltezer, starog 18 mjeseci. Materijalna šteta je veća od pet tisuća kuna.
 



Stranica