Krađe

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 72-godišnjaka iz Osijeka, da mu je nepoznati počinitelj iz osobnog automobila osječkih registracijskih oznaka, koji je bio parkiran u Karlovcu, na Trgu hrvatskih branitelja, otuđio torbe s poslovnom dokumentacijom, dva mobitela marke iPhone i drugo. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna. U razdoblju od 27. do 31. listopada u Rakovici, Stari Grabovac, nepoznati počinitelj je iz radnog stroja vlasništvo trgovačkog društva iz Rakovice, otuđio akumulatore i dizel gorivo. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.  

Foto: PU karlovačka

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 72-godišnjaka iz Osijeka, da mu je nepoznati počinitelj iz osobnog automobila osječkih registracijskih oznaka, koji je bio parkiran u Karlovcu, na Trgu hrvatskih branitelja, otuđio torbe s poslovnom dokumentacijom, dva mobitela marke iPhone i drugo. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna.

U razdoblju od 27. do 31. listopada u Rakovici, Stari Grabovac, nepoznati počinitelj je iz radnog stroja vlasništvo trgovačkog društva iz Rakovice, otuđio akumulatore i dizel gorivo. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.



Stranica