Krađe

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava djelatnika zagrebačke tvrtke da je u razdoblju od 15. kolovoza do 16. rujna nepoznati počinitelj s gradilišta na području Gornjeg Mekušja u Karlovcu, otuđio pocinčane rešetke. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna. Jučer su u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljene prijave dvoje Karlovčana starih 19 i 43 godine da im je nepoznati počinitelj 18. rujna u dva ugostiteljska objekta u Karlovcu otuđio mobitele. Ukupna materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.  

Foto: PU karlovačka

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava djelatnika zagrebačke tvrtke da je u razdoblju od 15. kolovoza do 16. rujna nepoznati počinitelj s gradilišta na području Gornjeg Mekušja u Karlovcu, otuđio pocinčane rešetke. Materijalna šteta je oko šest tisuća kuna.

Jučer su u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljene prijave dvoje Karlovčana starih 19 i 43 godine da im je nepoznati počinitelj 18. rujna u dva ugostiteljska objekta u Karlovcu otuđio mobitele. Ukupna materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.



Stranica