Krađa

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija07.jpg

U razdoblju od 1. do 28. svibnja, nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Sarajevskoj ulici iz podrumskih prostorija stambene zgrade otuđio moped. Materijalna šteta je veća od dvije tisuće kuna. Jučer je u Karlovcu u Ulici Rakovac, otuđen osobni automobil marke Fiat Bravo, karlovačkih registracijskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Karlovca. Ubrzo u mjestu Košare, općina Josipdol, policijski službenici pronašli su otuđeno vozilo kao i 28-godišnjaka iz Brinja, koji je upravljao otuđenim vozilom. Protiv 28-godišnjaka slijedi kaznena prijava.  

Foto: ilustracija

U razdoblju od 1. do 28. svibnja, nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Sarajevskoj ulici iz podrumskih prostorija stambene zgrade otuđio moped. Materijalna šteta je veća od dvije tisuće kuna.

Jučer je u Karlovcu u Ulici Rakovac, otuđen osobni automobil marke Fiat Bravo, karlovačkih registracijskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Karlovca. Ubrzo u mjestu Košare, općina Josipdol, policijski službenici pronašli su otuđeno vozilo kao i 28-godišnjaka iz Brinja, koji je upravljao otuđenim vozilom. Protiv 28-godišnjaka slijedi kaznena prijava.



Stranica