Kaznena prijava zbog pucnjave na Popović Brdu

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac02.jpg

Foto: ilustracija

Vezano za pucnjavu u mjestu Popović Brdo, policija je provela kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom i 19-godišnjakom. 

Naime, nakon što je 19-godišnjak 5. svibnja s više osoba došao u dvorište 27-godišnjaka u Popović Brdu i oštetio osobni automobil kojeg on koristi, 27-godišnjak je prema tim osobama pucao iz vatrenog oružja. Nakon toga, te osobe su pobjegle u svoje dvorište, a 27-godišnjak je u njihovom smjeru ispalio još jedan hitac. Ujedno, iz susjednog dvorišta za sada nepoznata osoba, u smjeru 27-godišnjaka iz vatrenog oružja ispalila je jedan hitac. 

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da 27-godišnjak neovlašteno posjeduje vatreno oružje i streljivo.

Ozlijeđenih osoba tijekom ovog događaja nije bilo. 

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, te nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, 27-godišnjak je jučer tijekom dana predan pritvorskom nadzorniku i uz kaznenu prijavu doveden na Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu. Ujedno, protiv 19-godišnjaka je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, kao i protiv nepoznatog počinitelja za kazneno djelo dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom, Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu podnesena kaznena prijava
 



Stranica