Karlovački policajci na „Holjevki“ zauzeli 3. mjesto ekipno

  • Slika /PU_KA/PU_info/2022/Karlovacki_policajci_na_Holjevki_zauzeli_3_mjesto_ekipno/2.jpg
  • Slika
  • Slika

Na utrci od 10 km sudjelovala je i ekipa Policijske uprave karlovačke te među brojnim trkačima zauzela 3. mjesto

Foto: PU karlovačka

Sedmu godinu za redom u Zagrebu se održava cestovna atletska utrka Holjevka i u njoj sudjeluju pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova. Ovogodišnja utrka održana je u nedjelju 6. ožujka. Start je bio na zagrebačkom Mostu slobode s ciljem na Bundeku.
 
Organizatori utrke su Zagrebački atletski savez i Atletski klub Sljeme u suradnji s Policijskom akademijom. Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova izuzeti su od kotizacije, a svaki prijavljeni za utrku simboličnim je iznosom pridonio humanitarnoj ideji utrke uplatom dobrovoljnog priloga koji će biti doniran Zakladi policijske solidarnosti za pomoć policijskim službenicima.
 
Sudjelovanje na VII. Holjevki omogućeno je na dvije dionice utrke duljine 5 km i 10 km. Utrka od 10 km po prvi put vodila se kao Prvenstvo Hrvatske u utrci na 10 km za djelatnike Ministarstva unutarnjih poslova.
 
Na utrci od 10 km sudjelovala je i ekipa Policijske uprave karlovačke u sastavu Kristijan Murganić, Dario Profozić, Davor Flanjak i Roman Maglić koji su među brojnim trkačima zauzeli 3. mjesto.
 
Čestitke svim sudionicima utrke, posebno osvajačima medalja.
 

Pisane vijesti