Karlovački plavci donirali bicikle za korisnike udruge „Rijeka ljubavi“ iz Osijeka

  • Slika /PU_KA/PU_info/2021/Karlovacki_plavci_donirali_bicikle_udruzi_Rijeka_ljubavi/1.jpg
  • Slika
  • Slika

Naši plavci prepoznati su kao „plavi anđeli“ te su na lica svih korisnika, posebice mališana, izvukli ogroman osmjeh, a njihova srca ispunili srećom i veseljem

Foto: PU karlovačka

U okviru humanitarne akcije Bicikl jedan za smiješak jedan, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke organizirali su nabavku, što novih, što korištenih bicikala za korisnike humanitarne udruge Rijeka ljubavi iz Osijeka. Naime, na inicijativu djelatnika Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke ovoj hvale vrijednoj akciji priključili su se i ostali djelatnici Policijske uprave karlovačke i Croatia osiguranja iz Karlovca, Izgradnja Marinković iz Karlovca i Sportska zajednica Grada Jastrebarskog. Tako je združenim snagama nabavljeno 26 bicikala koji su predani korisnicima humanitarne udruge Rijeka ljubavi, a kojima se na taj način ispunio san o tome da imaju vlastiti bicikl.
 
Neizmjerno zahvalni „plavim anđelima“, kako su nas nazvali predstavnici udruge Rijeka ljubavi, istaknuli su kako je vrijeme koje živimo ubrzano, da nam je život pun uspona i padova, smijeha i suza, radosti i tuge, ali ono što je najvažnije, nije se izgubila humanost i plemenitost građana lijepe naše domovine. Stoga su u znak zahvale na iskazanom razumijevanju, plemenitosti i pruženoj pomoći Policijskoj upravi karlovačkoj,  Interventnoj jedinici policije dodijelili prigodnu zahvalnicu.
 
Neizmjerno nam je drago da su naši plavci prepoznati kao „plavi anđeli“ i da su na lica svih korisnika, posebice mališana, izvukli ogroman osmjeh, a njihova srca ispunili srećom i veseljem. Čineći dobra djela vlastite živote i živote drugih činimo ispunjenijim  i sretnijim.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica