Iz obiteljskih kuća otuđen novac

Slika PU_KA/MUP_slike/novac02.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 75-godišnjakinje da su joj u poslijepodnevnim satima u obiteljsku kuću na području Barilovića došle tri nepoznate osobe te od nje zatražile da im pokaže odrezak mirovine kako bi slijedećeg dana dobila novčanu pomoć. Tom prilikom iskoristile su njenu nepažnju i otuđile novac. Ujedno, zaprimljena je prijava 73-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 14. studenog iz obiteljske kuće u prigradskom naselju Gornje Mekušje u Karlovcu, otuđio novac.

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 75-godišnjakinje da su joj u poslijepodnevnim satima u obiteljsku kuću na području Barilovića došle tri nepoznate osobe te od nje zatražile da im pokaže odrezak mirovine kako bi slijedećeg dana dobila novčanu pomoć. Tom prilikom iskoristile su njenu nepažnju i otuđile novac.

Ujedno, zaprimljena je prijava 73-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj 14. studenog iz obiteljske kuće u prigradskom naselju Gornje Mekušje u Karlovcu, otuđio novac.



Stranica