Informacija o događaju ranjavanja muškarca u Gornjem Sjeničaku

Slika PU_KA/MUP_slike/ckv_vjestacenje01.jpg

Vezano za događaj ranjavanja 33-godišnjeg muškarca danas u jutarnjim satima na području Gornjeg Sjeničaka kod Karlovca policijski službenici Policijske uprave karlovačke u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ravnateljstva policije i uz nazočnost vještaka iz Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba proveli su očevid. Tom prilikom utvrđeno je da je 33-godišnjak s područja Karlovačke županije teško ozlijeđen aktiviranjem minsko-eksplozivnog sredstva. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i pronalaska počinitelja.  

Foto: ilustracija

Vezano za događaj ranjavanja 33-godišnjeg muškarca danas u jutarnjim satima na području Gornjeg Sjeničaka kod Karlovca policijski službenici Policijske uprave karlovačke u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ravnateljstva policije i uz nazočnost vještaka iz Centar za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja Ivan Vučetić iz Zagreba proveli su očevid.
Tom prilikom utvrđeno je da je 33-godišnjak s područja Karlovačke županije teško ozlijeđen aktiviranjem minsko-eksplozivnog sredstva.
Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i pronalaska počinitelja.



Stranica