Fizički sukob navijačkih skupina na autocesti A1

Slika PU_KA/MUP_slike/preprata01.jpg

Jučer 12. veljače u vremenu od 13.36 do 13.40 sati na autocesti A1 u blizini tunela sv. Marko u oba smjera došlo je do fizičkog sukoba više desetaka osoba, pripadnika dviju navijačkih skupina, koji su se u vrlo kratkom vremenu udaljili s mjesta događaja. Policijskim postupanjem na području Policijske uprave karlovačke jučer tijekom dana pronađeno je i zadržano 46 osoba koje se dovode u vezu s fizičkim sukobom na autocesti, a još četiri osobe pronađene su na području Policijskih uprava ličko-senjske i primorsko-goranske. Nakon prikupljenih obavijesti i obavljenih razgovora svi su pušteni iz prostorija policije, osim jedne muške osobe stare 23 godine. On je zatečen u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira na području Slunja, a dovodi se u vezu s događajem na autocesti, te će danas tijekom dana uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni prekršajni sud. Do sada prikupljenim obavijestima, policija nema podatke o ozlijeđenim osobama, a u cilju utvrđivanja svih dodatnih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika događaja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.

Jučer 12. veljače u vremenu od 13.36 do 13.40 sati na autocesti A1 u blizini tunela sv. Marko u oba smjera došlo je do fizičkog sukoba više desetaka osoba, pripadnika dviju navijačkih skupina, koji su se u vrlo kratkom vremenu udaljili s mjesta događaja.

Policijskim postupanjem na području Policijske uprave karlovačke jučer tijekom dana pronađeno je i zadržano 46 osoba koje se dovode u vezu s fizičkim sukobom na autocesti, a još četiri osobe pronađene su na području Policijskih uprava ličko-senjske i primorsko-goranske. Nakon prikupljenih obavijesti i obavljenih razgovora svi su pušteni iz prostorija policije, osim jedne muške osobe stare 23 godine. On je zatečen u činjenju prekršaja protiv javnog reda i mira na području Slunja, a dovodi se u vezu s događajem na autocesti, te će danas tijekom dana uz optužni prijedlog biti doveden na nadležni prekršajni sud.

Do sada prikupljenim obavijestima, policija nema podatke o ozlijeđenim osobama, a u cilju utvrđivanja svih dodatnih okolnosti i pronalaska ostalih sudionika događaja provodi se daljnje kriminalističko istraživanje.
 



Stranica