Dvojica muškaraca osumnjičena za krađu

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/vozilo_5.jpg

Ukupna materijalna šteta nastala kaznenim djelima je veća od 24.000 kuna

Foto: ilustracija
 
Policijski službenici Policijske postaje Duga Resa i Policijske postaje Karlovac s ispostavom Vojnić proveli su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjim hrvatskim državljaninom i nad 34-godišnjim rumunjskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađa.
 
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem 62-godišnjaka se sumnjiči da je na odmorištu autoceste A1 Vukova Gorica 9. i 21. svibnja iz osobnih automobila 42-godišnjakinji i 28-godišnjakinji otuđio novčanik s dokumentima, karticama i novcem. Ukupna materijalna šteta je veća od 6700 kuna. Protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno posebno izvješće.
 
Nadalje, 34-godišnjaka se sumnjiči da je 10. srpnja na benzinskoj postaji u mjestu Draganić na autocesti A1 iz nezaključanog vozila 44-godišnjeg državljanina Poljske otuđio više od 18.000 kuna. Protiv osumnjičenog nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđena kaznena prijava.
 
Podsjećamo vlasnike vozila:
  • zaključajte vozilo kada ga ostavljate, čak i za kratko vrijeme vašeg odsustva
  • parkirajte u garaže ili slične zatvorene prostore ukoliko postoji ta mogućnost
  • zatvorite sva vrata i prozorska stakla, ne ostavljajte ih poluotvorenima
  • ne ostavljajte ključeve u vozilu bez nadzora ili na drugim dostupnim mjestima
  • ne ostavljajte torbice, mobitele, novac i druge vrijedne stvari u vozilu bez nadzora
  • u slučaju nestanka vozila ili uočenog oštećenja brave ili razbijenog prozora ili drugog oštećenja, odmah obavijestite policiju na broj 192.


Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon