Dovršeno kriminalističko istraživanje požara na vozilu i drvenom objektu na području Slunja

Slika /PU_KA/Slike/Nove_fotografije_za_novi_web/odora_policija.jpg

Osumnjičeni muškarci su kazneno prijavljeni

Foto: ilustracija

Policijski službenici su zbog požara na vozilu i drvenom objektu na području Slunja proveli kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starih 32 i 25 godine.

Naime, 32-godišnjaka se sumnjiči da je 25. veljače u ugostiteljskom objektu u Slunju 63-godišnjaku prijetio podmetanjem požara te da je kasnije ostvario prijetnju tako što je uz pomoć kocki za potpalu izazvao požar na teretnom vozilu i drvenom stambenom objektu. Također, 25-godišnjaka se sumnjiči da je osobnim automobilom 32-godišnjaka dovezao u blizinu lokacija na kojima je izazvan požar.

Zbog sumnje da je 32-godišnjak počinio kaznena djela dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i prijetnju on je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku te će biti doveden u nadležno državno odvjetništvo.

Zbog sumnje da je 25-godišnjak počinio kaznena djela pomaganja u kaznenim djelima dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, protiv njega se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava.

Pisane vijesti | Istraživanja i analize | Kaznena djela i zakon