Blagoslov motociklista u crkvi Sv. Franjo Ksaverski

Slika PU_KA/PU_info/2014/Policija_i_gradani_voze_zajedno/Naslovnica.jpg

U nedjelju, 10. travnja, u Karlovcu na Švarči, u crkvi Sv. Franjo Ksaverski, nakon održane Svete mise upriličen je blagoslov motociklista kojima su se i ove godine priključili policijski službenici koji radne zadaće obavljaju sa službenim motociklima. I ove godine uz predstavnike policije blagoslovu su nazočili i predstavnici odnosno članovi moto klubova i udruga s područja karlovačke županije koji su zajedničkom vožnjom kroz naš grad promovirali sigurno sudjelovanje u prometu pod geslom Policija i građani voze zajedno.  

Foto: iz arhive PU karlovačke

U nedjelju, 10. travnja, u Karlovcu na Švarči, u crkvi Sv. Franjo Ksaverski, nakon održane Svete mise upriličen je blagoslov motociklista kojima su se i ove godine priključili policijski službenici koji radne zadaće obavljaju sa službenim motociklima.

I ove godine uz predstavnike policije blagoslovu su nazočili i predstavnici odnosno članovi moto klubova i udruga s područja karlovačke županije koji su zajedničkom vožnjom kroz naš grad promovirali sigurno sudjelovanje u prometu pod geslom Policija i građani voze zajedno.



Stranica