Bijeg s mjesta teške prometne nesreće

Slika PU_KA/MUP_slike/policija03.jpg

Jučer oko 6.30 sati, na državnoj cesti D-1 u mjestu Veljun, dogodila se prometna nesreća. Nepoznati vozač upravljao je skupom vozila nepoznatih registracijskih oznaka i kretao se prema Karlovcu. U jednom trenutku u zavoju, priključnim vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i bočno udario osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 73-godišnjak, nakon čega se udaljio s mjesta nesreće. Osobno vozilo je sletjelo van kolnika i udarilo u drvo, a tom prilikom teško je ozlijeđena 65-godišnja putnica u vozilu. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska odbjeglog vozača.   

Foto: ilustracija

Jučer oko 6.30 sati, na državnoj cesti D-1 u mjestu Veljun, dogodila se prometna nesreća. Nepoznati vozač upravljao je skupom vozila nepoznatih registracijskih oznaka i kretao se prema Karlovcu. U jednom trenutku u zavoju, priključnim vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i bočno udario osobno vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 73-godišnjak, nakon čega se udaljio s mjesta nesreće.
Osobno vozilo je sletjelo van kolnika i udarilo u drvo, a tom prilikom teško je ozlijeđena 65-godišnja putnica u vozilu. Policija provodi kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska odbjeglog vozača.



Stranica