Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija01.jpg

U razdoblju od 6. do 7. rujna nepoznati počinitelj provalio je u frizerski salon u Karlovcu, u gradskoj četvrti Turan, te otuđio glazbenu liniju, mobitel, novac i drugo. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna. U razdoblju od 6. do 7. rujna nepoznati počinitelj je u mjestu Stara Kršlja, općina Rakovica, provalio u pomoćne prostorije na gradilištu, te otuđio motornu pilu, pumpu za vodu i drugi građevinski materijal. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. U razdoblju od 1. srpnja do 22. kolovoza, nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Ulici Tina Ujevića iz toplinskih stanica otuđio mesingana kućišta za mjerenja protoka vode. Materijalna šteta je oko 120 tisuća kuna.  

Foto: ilustracija

U razdoblju od 6. do 7. rujna nepoznati počinitelj provalio je u frizerski salon u Karlovcu, u gradskoj četvrti Turan, te otuđio glazbenu liniju, mobitel, novac i drugo. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna.

U razdoblju od 6. do 7. rujna nepoznati počinitelj je u mjestu Stara Kršlja, općina Rakovica, provalio u pomoćne prostorije na gradilištu, te otuđio motornu pilu, pumpu za vodu i drugi građevinski materijal. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

U razdoblju od 1. srpnja do 22. kolovoza, nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Ulici Tina Ujevića iz toplinskih stanica otuđio mesingana kućišta za mjerenja protoka vode. Materijalna šteta je oko 120 tisuća kuna.



Stranica