PPrP Karlovac održala akciju "Poštujte naše znakove"

Slika PU_KA/PU_info/2011/Postujte_nase_znakove/Akcija.jpg

Foto: PPrP Karlovac

Jučer, 6. rujna u Gradskom kazalištu Zorin Dom u Karlovcu PPrP Karlovac povodom početka nove školske godine za djecu osnovnih karlovačkih škola, održala je prigodni program u sklopu akcije Poštujte naše znakove. U prepunom gradskom kazalištu djeci je prezentirana operativna tehnika prometne policije, te im je ukazano na pravila ponašanja u prometu, ali i rečeno da će upravo u ovim prvim danima škole karlovačka policija biti uz njih i pomagati im prilikom njihovih odlazaka i dolazaka u školu, te ih ujedno i educirati kako na siguran način prijeći cestu. Tijekom programa djeca su s velikim zanimanjem pratila nastup dječjeg zbora Zorica i prigodnu predstavu MAK teatra iz Zagreba. 
Ujedno pozvani su i svi vozači da dodatnu pažnju ovih dana obrate na djecu – pješake u prometu, da poštuju prometne propise, da se pridržavaju ograničenja brzine i naravno da ne upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola.
Posebno je apelirano i na roditelje da svojoj djeci vlastitim primjerom ukažu na poštivanje prometnih propisa kako bi djeca bila svjesna na prometnu kulturu.
Podršku ovoj akciji, ali i lijepe riječi o pravilima ponašanja djeci je uputio i gradonačelnik Grada Karlovca Damir Jelić.



Stranica