Teške krađe

Noću s 3. na 4. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk, vlasništvo poduzeća Tisak, u Karlovcu, gradska četvrt Gaza. Otuđeni su slatkiši vrijednosti 100 kuna. U razdoblju od 23. kolovoza do 2. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Generalskom Stolu, vlasništvo 51-godišnjaka iz Zagreba. Otuđena je kosilica, električna pila, građevinska kolica, kutija s alatom. Materijalna šteta cijeni se na oko 12 tisuća kuna. Noću s 3. na 4. rujna, u Karlovcu, u Ulici Frane Kurelca, s parkirališta otuđeno je osobno vozilo marke Golf, riječkih registracijskih oznaka kojeg je koristila 21-godišnjakinja iz Opatije. Materijalna šteta je 45 tisuća kuna.

Noću s 3. na 4. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk, vlasništvo poduzeća Tisak, u Karlovcu, gradska četvrt Gaza. Otuđeni su slatkiši vrijednosti 100 kuna.

U razdoblju od 23. kolovoza do 2. rujna, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u Generalskom Stolu, vlasništvo 51-godišnjaka iz Zagreba. Otuđena je kosilica, električna pila, građevinska kolica, kutija s alatom. Materijalna šteta cijeni se na oko 12 tisuća kuna.

Noću s 3. na 4. rujna, u Karlovcu, u Ulici Frane Kurelca, s parkirališta otuđeno je osobno vozilo marke Golf, riječkih registracijskih oznaka kojeg je koristila 21-godišnjakinja iz Opatije. Materijalna šteta je 45 tisuća kuna.



Stranica