PU karlovačka razriješila više razbojništva

Slika PU_KA/MUP_slike/uhicenik05.jpg

Obavještavamo vas da su policijski službenici Policijske uprave karlovačke provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je na štetu 64-godišnjaka iz Ozlja počinjeno više razbojništava i to 26. rujna 2010. godine i 28. siječnja 2011. godine na području grada Ozlja u mjestu Police Pirišće od strane Karlovčanina starog 50 godina i više nepoznatih muških osoba kao i 3. kolovoza 2011. godine na području grada Karlovca u Vrazovoj ulici od strane 30 godišnjaka i nepoznate muške osobe kada je oštećeni zadobio teške tjelesne ozljede. U svim razbojništvima oštećenom je otuđen novac. Zbog osnovane sumnje da je 50-godišnjak počinio dva kaznena djela razbojništva iz čl. 218. KZ-a, a 30-godišnjak kaznena djela razbojništva iz čl. 218. KZ-a i protupravnog oduzimanja slobode iz čl. 124. KZ-a, danas tijekom dana obojica su uz posebno izvješće dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.  

Foto: ilustracija

Obavještavamo vas da su policijski službenici Policijske uprave karlovačke provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je na štetu 64-godišnjaka iz Ozlja počinjeno više razbojništava i to 26. rujna 2010. godine i 28. siječnja 2011. godine na području grada Ozlja u mjestu Police Pirišće od strane Karlovčanina starog 50 godina i više nepoznatih muških osoba kao i 3. kolovoza 2011. godine na području grada Karlovca u Vrazovoj ulici od strane 30 godišnjaka i nepoznate muške osobe kada je oštećeni zadobio teške tjelesne ozljede. U svim razbojništvima oštećenom je otuđen novac.
Zbog osnovane sumnje da je 50-godišnjak počinio dva kaznena djela razbojništva iz čl. 218. KZ-a, a 30-godišnjak kaznena djela razbojništva iz čl. 218. KZ-a i protupravnog oduzimanja slobode iz čl. 124. KZ-a, danas tijekom dana obojica su uz posebno izvješće dovedeni u Istražni centar Županijskog suda u Karlovcu.
 



Stranica