Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija05.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava Ogulinca starog 75 godina, da mu je nepoznati počinitelj tijekom mjeseca lipnja u mjestu Jasenak, grad Ogulin, posjekao i otuđio 16 stabala smreke. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 23-godišnjakinje iz Barilovića da joj je tijekom noći na manifestaciji Dani piva u Karlovcu, Mekušanska cesta, nepoznati počinitelj otuđio torbicu s mobitelom, novcem i drugim. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava Ogulinca starog 75 godina, da mu je nepoznati počinitelj tijekom mjeseca lipnja u mjestu Jasenak, grad Ogulin, posjekao i otuđio 16 stabala smreke. Materijalna šteta je oko 25 tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 23-godišnjakinje iz Barilovića da joj je tijekom noći na manifestaciji Dani piva u Karlovcu, Mekušanska cesta, nepoznati počinitelj otuđio torbicu s mobitelom, novcem i drugim. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica