Krađe

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 39 godina, da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći s 21. na 22. kolovoza, iz dvorišta u Banskoj Selnici, grad Karlovac, otuđio moped. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.  Jučer je u Karlovcu, gradskoj četvrti Banija, nepoznati počinitelj otuđio platnenu vrećicu s novcem, mobitelom i drugo, vlasništvo 55-godišnjakinje iz Gvozda, a iz automobila vlasništvo 49-godišnjaka iz Draganića, futrolu s dokumentima i karticama. Ukupna materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.  

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 39 godina, da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći s 21. na 22. kolovoza, iz dvorišta u Banskoj Selnici, grad Karlovac, otuđio moped. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

Jučer je u Karlovcu, gradskoj četvrti Banija, nepoznati počinitelj otuđio platnenu vrećicu s novcem, mobitelom i drugo, vlasništvo 55-godišnjakinje iz Gvozda, a iz automobila vlasništvo 49-godišnjaka iz Draganića, futrolu s dokumentima i karticama.  Ukupna materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.



Stranica