Teške krađe

Jučer tijekom prijepodnevnih sati, nepoznati počinitelj je u mjestu Mahično, grad Karlovac, provalio u osobni automobil marke Audi, njemačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 31-godišnjakinje, te otuđio torbu u kojoj se nalazio novac, mobiteli i dokumenti. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna. U razdoblju od 19. do 20. kolovoza, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u mjestu Međeđak, općina Plaški, vlasništvo 80-godišnjaka, te otuđio televizor, perilicu za rublje, hladnjak i drugo. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.  

Jučer tijekom prijepodnevnih sati, nepoznati počinitelj je u mjestu Mahično, grad Karlovac, provalio u osobni automobil marke Audi, njemačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 31-godišnjakinje, te otuđio torbu u kojoj se nalazio novac, mobiteli i dokumenti. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

U razdoblju od 19. do 20. kolovoza, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u mjestu Međeđak, općina Plaški, vlasništvo 80-godišnjaka, te otuđio televizor, perilicu za rublje, hladnjak i drugo. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna. 



Stranica