Teške krađe

Tijekom noći s 16. na 17. kolovoza nepoznati počinitelj je u Draganiću provalio u caffe bar, te otuđio alkoholna pića, novac i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.  U razdoblju od 24. srpnja do 17. kolovoza nepoznati počinitelj je u mjestu Janja Gora, općina Plaški, provalio u obiteljsku kuću, te otuđio TV prijemnik, više elektro aparata i drugo. Kuća je vlasništvo 56-godišnjaka, a materijalna šteta je oko 7 500 kuna. Jučer tijekom ranih jutarnjih sati nepoznati počinitelj je u mjestu Drežničko Selište, općina Rakovica, provalio u ugostiteljski objekt, te otuđio novac. Ukupna materijalna šteta je oko 1 500 kuna.  

Tijekom noći s 16. na 17. kolovoza nepoznati počinitelj je u Draganiću provalio u caffe bar, te otuđio alkoholna pića, novac i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

U razdoblju od 24. srpnja do 17. kolovoza nepoznati počinitelj je u mjestu Janja Gora, općina Plaški, provalio u obiteljsku kuću, te otuđio TV prijemnik, više elektro aparata i drugo. Kuća je vlasništvo 56-godišnjaka, a materijalna šteta je oko 7 500 kuna.

Jučer tijekom ranih jutarnjih sati nepoznati počinitelj je u mjestu Drežničko Selište, općina Rakovica, provalio u ugostiteljski objekt, te otuđio novac. Ukupna materijalna šteta je oko 1 500 kuna. 



Stranica