Teške krađe

U razdoblju od 3. do 12. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u gospodarski objekt u Saborskom vlasništvo 74-godišnjaka, te otuđio rabljeni motor osobnog automobila i razne dijelove. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.  Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac 35-godišnjakinja iz Duge Rese prijavila krađu građevinske skele s gradilišta u Karlovcu, gradska četvrt Luščić. Materijalna šteta je oko 40 tisuća kuna.  Protekle noći, od 23 do 2 sata, nepoznati počinitelj je s parkirališta otuđio osobni automobil marke VW Passat, karlovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 46-godišnje Ozljanke, za vrijeme javnog okupljanja u mjestu Vivodina, grad Ozalj. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna.  

U razdoblju od 3. do 12. kolovoza nepoznati počinitelj provalio je u gospodarski objekt u Saborskom vlasništvo 74-godišnjaka, te otuđio rabljeni motor osobnog automobila i razne dijelove. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac 35-godišnjakinja iz Duge Rese prijavila krađu građevinske skele s gradilišta u Karlovcu, gradska četvrt Luščić. Materijalna šteta je oko 40 tisuća kuna.

Protekle noći, od 23 do 2 sata, nepoznati počinitelj je s parkirališta otuđio osobni automobil marke VW Passat, karlovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 46-godišnje Ozljanke, za vrijeme javnog okupljanja u mjestu Vivodina, grad Ozalj. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna. 



Stranica