Teške krađe

S 11. na 12. kolovoza u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk, od kuda je otuđio cigarete, slatkiše i upaljače. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna. S 11. na 12. kolovoza u Karlovcu, naselje Turan, nepoznati počinitelj je s radnog stroja poduzeća iz Karlovca, otuđio četiri fara. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 18 godina, da mu je noću s 11. na 12. kolovoza u Karlovcu, Novi centar, nepoznati počinitelj iz prizemlja stambene zgrade otuđio zaključani muški bicikl. Materijalna šteta je oko 1 600 kuna.  

S 11. na 12. kolovoza u Karlovcu, gradska četvrt Gaza, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk, od kuda je otuđio cigarete, slatkiše i upaljače. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

S 11. na 12. kolovoza u Karlovcu, naselje Turan, nepoznati počinitelj je s radnog stroja poduzeća iz Karlovca, otuđio četiri fara. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 18 godina, da mu je noću s 11. na 12. kolovoza u Karlovcu, Novi centar, nepoznati počinitelj iz prizemlja stambene zgrade otuđio zaključani muški bicikl. Materijalna šteta je oko 1 600 kuna. 



Stranica