Razriješeno kazneno djelo teške krađe i krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 30-godišnjak iz Plaškog u razdoblju od 7. do 8 veljače 2010. godine u mjestu Lapat, općina Plaški, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 62-godišnjaka, te otuđio trimer, električni ručni cirkular, alat i drugo. Materijalna šteta je oko 11 500 kuna, a protiv njega slijedi posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20-godišnjak iz Dežanovca, 25. svibnja 2011. godine iz obiteljske kuće u mjestu Gornje Mrzlo Polje Mrežničko, grad Duga Resa, otuđio štence pasmine američki stafordski terijer staro četiri mjeseca, vlasništvo 25-godišnjakinje. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna, a protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 30-godišnjak iz Plaškog u razdoblju od 7. do 8 veljače 2010. godine u mjestu Lapat, općina Plaški, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo 62-godišnjaka, te otuđio trimer, električni ručni cirkular, alat i drugo. Materijalna šteta je oko 11 500 kuna, a protiv njega slijedi posebno izvješće.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20-godišnjak iz Dežanovca, 25. svibnja 2011. godine iz obiteljske kuće u mjestu Gornje Mrzlo Polje Mrežničko, grad Duga Resa, otuđio štence pasmine američki stafordski terijer staro četiri mjeseca, vlasništvo 25-godišnjakinje. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna, a protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno posebno izvješće. 



Stranica