Teške krađe

Tijekom noći s 9. na 10. kolovoza nepoznati počinitelj je u mjestu Brezova Glava, grad Karlovac, provalio u dvije benzinske pumpe, te otuđio cigarete, alkoholna pića i drugo. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno. U razdoblju od 9. do 10. kolovoza nepoznati počinitelj je provalio u rezervoar kamiona vlasništvo trgovačkog obrta iz Karlovca, te otuđio više stotina litara dizel goriva. Kamion je bio parkiran na parkiralištu u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, a materijalna šteta je oko 6.100 kuna.  

Tijekom noći s 9. na 10. kolovoza nepoznati počinitelj je u mjestu Brezova Glava, grad Karlovac, provalio u dvije benzinske pumpe, te otuđio cigarete, alkoholna pića i drugo. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

U razdoblju od 9. do 10. kolovoza nepoznati počinitelj je provalio u rezervoar kamiona vlasništvo trgovačkog obrta iz Karlovca, te otuđio više stotina litara dizel goriva. Kamion je bio parkiran na parkiralištu u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, a materijalna šteta je oko 6.100 kuna. 



Stranica