Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija04.jpg

Noćas je nepoznati počinitelj u mjestu Čatrnja, općina Rakovica, provalio u šatore više stranih državljana: Francuske, Nizozemske i Belgije, te otuđio novac. Materijalna šteta je više tisuća kuna. U razdoblju od 27. do 28. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u gradskoj četvrti Banija, grad Karlovac, te otuđio cigarete i drugo. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. U razdoblju od 20. do 27. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u pomoćne prostorije vikend kuće u Cerovcu Vukmanićkom, grad Karlovac, te otuđio ručnu kosilicu i električnu bušilicu. Ujedno je s vikend kuće otuđio bakrene oluke i bakrene odvodne cijevi. Materijalna šteta je oko 13 500 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Vojnić zaprimljena prijava 40-godišnjakinje iz Vojnića da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 27. do 28. srpnja ispred stambene zgrade u Vojniću otuđio nezaključani bicikl. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.  

Foto: ilustracija

Noćas je nepoznati počinitelj u mjestu Čatrnja, općina Rakovica, provalio u šatore više stranih državljana: Francuske, Nizozemske i Belgije, te otuđio novac. Materijalna šteta je više tisuća kuna.

U razdoblju od 27. do 28. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u kiosk u gradskoj četvrti Banija, grad Karlovac, te otuđio cigarete i drugo. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.

U razdoblju od 20. do 27. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u pomoćne prostorije vikend kuće u Cerovcu Vukmanićkom, grad Karlovac, te otuđio ručnu kosilicu i električnu bušilicu. Ujedno je s vikend kuće otuđio bakrene oluke i bakrene odvodne cijevi. Materijalna šteta je oko 13 500 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Vojnić zaprimljena prijava 40-godišnjakinje iz Vojnića da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 27. do 28. srpnja ispred stambene zgrade u Vojniću otuđio nezaključani bicikl. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.



Stranica